Trends

De betekenis van gezonde voeding verandert continu. Iedereen heeft een andere mening over wat gezond is en wat niet. Ook worden er steeds nieuwe (wetenschappelijke) ontdekkingen gedaan in de voedingsindustrie die nieuw licht schijnen op wat nu eigenlijk gezonde voeding inhoudt. Ieder jaar weer zie je daarom nieuwe trends komen en gaan, die daardoor moeilijk bij te houden zijn. In de blog van Gezond Tussendoortje houden we je daarom op de hoogte van de laatste trends omtrent gezond eten, en in het bijzonder gezonde tussendoortjes. Zo hopen we je beter inzicht te geven in gezonde voeding, wat je kan helpen bij het maken van meer verstandige voedingskeuzes.

Speltbrood

De gezondheidsvoordelen van spelt

Ondanks spelt al eeuwenlang geteeld wordt in verschillende landen in Midden-Europa, is spelt in Nederland de laatste paar jaren pas weer echt populair geworden, mede dankzij de superfood-trend. Spelt is momenteel erg populair omdat er veel claims worden gemaakt over de extra gezondheidsvoordelen ervan. Spelt is tegenwoordig daarom vaak de vervanger voor andere graanproducten, voornamelijk

De gezondheidsvoordelen van spelt Meer lezen »

Vegaburger

De vegan tussendoortjes van De Vegetarische Slager

Je ziet ze steeds vaker in de winkel: vegetarische producten. Tegenwoordig is een vegetarisch product van zeer hoge kwaliteit en heel smaakvol. Zelfs als je geen vegetariër bent is een vegan tussendoortje een gezond en lekker product. Vegetarische producten bevatten namelijk vaak groenten en peulvruchten die veel belangrijke voedingsstoffen bevatten, waaronder vezels, vitaminen, en eiwitten.

De vegan tussendoortjes van De Vegetarische Slager Meer lezen »