Nieuws

De ontwikkelingen in de wereld van gezond eten gaan ontzettend snel. Wij van Gezond Tussendoortje houden je in onze blog daarom graag op de hoogte van het laatste nieuws omtrent gezond eten. We vertellen je over nieuwe trends en nieuwe gezonde producten die op de markt verschijnen. Zo weet je wat er gaande is in de voedselindustrie, en kun je je eigen dieet hier op aanpassen. In onze blog lees je bijvoorbeeld over nieuwe vegetarische producten en over gezonde tussendoortje trends. Door regelmatig nieuws over gezond eten te lezen, wordt het eenvoudiger om inzicht te krijgen in wat gezond is en waarom, en wordt het gemakkelijker om een gezonde levensstijl te creëren.

Eiwitreep

De trends voor gezonde tussendoortjes in 2022

De trends in de voedselindustrie ontwikkelen zich razendsnel. Ook wat betreft gezonde tussendoortjes zien we verschillende trends komen en gaan. Ieder jaar weer proberen we steeds gezonder en meer verantwoord te eten. Dat is ook terug te zien in de trends voor gezonde tussendoortjes van dit jaar. In 2022 staan wat betreft gezonde tussendoortjes een […]

De trends voor gezonde tussendoortjes in 2022 Meer lezen »

Vegaburger

De vegan tussendoortjes van De Vegetarische Slager

Je ziet ze steeds vaker in de winkel: vegetarische producten. Tegenwoordig is een vegetarisch product van zeer hoge kwaliteit en heel smaakvol. Zelfs als je geen vegetariër bent is een vegan tussendoortje een gezond en lekker product. Vegetarische producten bevatten namelijk vaak groenten en peulvruchten die veel belangrijke voedingsstoffen bevatten, waaronder vezels, vitaminen, en eiwitten.

De vegan tussendoortjes van De Vegetarische Slager Meer lezen »