Gezonde mueslireep

Snack eens anders, snack gezond!

Dat klinkt leuk hé, gezond snacken. Iedereen heeft het erover, iedereen doet het tegenwoordig. Maar als u op verjaardagen bent ziet u iedereen gretig naar de ongezonde chips, taart en worstenbroodjes graaien. Gezond snacken klinkt dus niet heel eenvoudig. Echter is het tegenwoordig een stuk eenvoudiger om gezond te snacken.

Wat kan je dan snacken?

Er zijn echt talloze snacks die je kan klaarmaken of kopen die veel gezonder zijn dan de zak bolognese chips die u thuis in de kast heeft liggen. Als u een klein beetje uit de voeten kunt in de kijken heeft u in een oogwenk een verantwoorde snack in elkaar geflanst. Neem de zelfgemaakte mueslirepen bijvoorbeeld, of kleine stukjes gesneden groenten met een gezonde dip. En als u een echte energie boost wilt hebben waarbij het tandglazuur niet uit uw mond springt, kunt u gaan voor gedroogd fruit.

Fitter voelen

U zal merken dat u, wanneer u een tijdje over bent naar een gezonde snack, zich fitter zal gaan voelen. En daarnaast zal u zich ook nog eens lekkerder in uw vel voelen. Het is een beetje een win win situatie. U eet gezonder en u voelt zich beter. U zal meer uithoudingsvermogen hebben, minder snel hoofdpijn en/of keelpijn krijgen en een veel betere stoelgang gaan ervaren.

Ja ik wil gezonde snacks

Ik weet het, u bent om na het lezen van dit artikel. Althans dat hoop ik. De reden dat ik dit hoop is omdat ik zie dat er zoveel mensen zijn die overgewicht hebben, ongezond eten of niet lekker in hun vel zitten. Ik hoop daarom dat ik u een zetje heb kunnen geven om ook aan de gezondere alternatieven te gaan. Kijk eens op gezonde snack, hier vind u allerlei verschillende hapjes die ontzettend gezond en dus goed voor u zijn!