Gezonde koekjes

Te mooi om waar te zijn? Gezonde koolhydraatarme koekjes

Ik zat een paar maanden terug te kijken op een van de websites waar ik zo nu en dan maaltijd vervangende shakes koop. Ik volg namelijk al een jaar of twee een zogenaamd maaltijdvervanger dieet. Daarbij vervang je 1 maaltijd per dag door een shake. Tot nu toe heb ik op die wijze wel 30 kilo kunnen afvallen dus het heeft me geen windeieren gelegd zeg maar.

Enfin ik zag dat ze op de site nu ook allerlei andere producten aanbieden, etenswaren maar dan een speciale variant zonder of in ieder geval zo min mogelijk koolhydraten, bookmark.

Enfin, mijn oog viel met name op de koolhydraat arme pannenkoeken. Als pannenkoeken liefhebber is dat voor mij de grootste doorn in het oog dat ik de pannenkoeken al twee jaar lang heb moeten laten staan. Deze pannenkoeken zijn echter rijk in eiwitten laag in koolhydraten en geen toegevoegde zooi zoals bij andere pannenkoeken merken die je in de schappen van de Jumbo of de AH vindt. Enfin dat klinkt heel veelbelovend dus ik heb ze direct mee besteld.

Dan was er nog de vrees omtrent de smaak. Smaken die dingen wel lekker? Ik kan nu bevestigen dat ik het verschil met zogenaamde quote unquote echte pannenkoeken niet merk ze zijn heerlijk. Daarbij dient dan aangetekend te worden dat de pannenkoeken makkelijk te bereiden zijn. Enfin, ik ben super blij dat ik nu ook zonder schuldgevoel pannenkoeken kan eten. Bij deze deel ik ook even de URL met jullie van specifiek de sectie waar ze deze pannenkoeken aanbieden.

Andere dingen die ik nu op het oog heb zijn het brood en de Aziatische soepjes. Noedels doorgaans kan je ook niet eten in een eiwitdieet, maar deze soepjes dus wel. En daar heb je zo nu en dan best wel trek in. Gelukkig ook geen MSG en dat soort zooi dus compleet verantwoord.